Количката е празна


Био овесени ядки без глутен – 325 гр Био овесени ядки без глутен – 325 гр 6,65 лв.
Био едри овесени ядки без глутен – 600 гр Био едри овесени ядки без глутен – 600 гр 8,95 лв.
Био ядки от лимец - 250гр Био ядки от лимец - 250гр 2,69 лв.

Био овесени ядки фини - 250гр/500гр Био овесени ядки фини - 250гр/500гр 1,99 лв.
Био мюсли на живота - 350гр Био мюсли на живота - 350гр 5,49 лв.