Марки

Зелена леща био - насипна 100гр Зелена леща био - насипна 100гр 1,09 лв.
Червена леща био - 100гр Червена леща био - 100гр 1,19 лв. 0,99 лв.
Червена киноа 100гр Червена киноа 100гр 1,44 лв.

Кокосови стърготини био 100гр Кокосови стърготини био 100гр 1,50 лв. 1,35 лв.
Ръж - 100гр Ръж - 100гр 0,35 лв.
Лимец еднозърнест - 100гр Лимец еднозърнест - 100гр 0,46 лв.

Био кафяв ориз - 100гр Био кафяв ориз - 100гр 0,79 лв.
Био просо белено -100гр Био просо белено -100гр 0,55 лв. 0,45 лв.
Био елда сурова - 100гр Био елда сурова - 100гр 0,71 лв. 0,59 лв.

Био киноа бяла - 100гр Био киноа бяла - 100гр 1,59 лв. 1,40 лв.
Нахут зърна - 100гр Нахут зърна - 100гр 0,59 лв. 0,49 лв.
Червени боровинки - 100гр Червени боровинки - 100гр 2,15 лв.

Годжи бери едро - 100гр Годжи бери едро - 100гр 4,89 лв. 4,20 лв.
Чиа - 100гр Чиа - 100гр 1,65 лв. 1,40 лв.
Кафяво ленено семе цяло - 100гр Кафяво ленено семе цяло - 100гр 0,69 лв.

Био сурово какао на прах - 100гр Био сурово какао на прах - 100гр 3,29 лв. 2,90 лв.
Био сурови какаови зърна Креоло - 100гр Био сурови какаови зърна Креоло - 100гр 4,32 лв.
Ваучер 10лв Ваучер 10лв 10,00 лв.

Ваучер 20лв Ваучер 20лв 20,00 лв.
Ваучер 50лв Ваучер 50лв 50,00 лв.
Ваучер 100лв Ваучер 100лв 100,00 лв.

Ваучер  200лв Ваучер 200лв 200,00 лв.
Солени крекери-бисквити, без глутен, без лактоза, без яйца 100гр Солени крекери-бисквити, без глутен, без лактоза, без яйца 100гр 2,90 лв.
Зърнена закуска с Мед и Какао, без глутен 225гр Зърнена закуска с Мед и Какао, без глутен 225гр 7,35 лв.