Количката е празна


Био горчиви кайсиеви ядки 200гр Био горчиви кайсиеви ядки 200гр 8,60 лв.
Червена боровинка Vikinuts 100гр Червена боровинка Vikinuts 100гр 1,99 лв.
Био кайсии сушени без костилка 200гр Био кайсии сушени без костилка 200гр 6,90 лв.

КОНОПЕНО СЕМЕ, БЕЛЕНО, БИО, 100гр КОНОПЕНО СЕМЕ, БЕЛЕНО, БИО, 100гр 5,19 лв. 4,99 лв.
ТИКВЕНО СЕМЕ, БИО 100гр ТИКВЕНО СЕМЕ, БИО 100гр 2,99 лв.
Арония, сушена 100гр Арония, сушена 100гр 3,25 лв.

Био домати сушени 150гр Био домати сушени 150гр 6,25 лв.
Био сини сливи без костилка 200гр Био сини сливи без костилка 200гр 3,99 лв.
ФУРМИ БЕЗ КОСТИЛКА, БИО, 200 гр ФУРМИ БЕЗ КОСТИЛКА, БИО, 200 гр 4,10 лв.

Био череши- сушени 100гр Био череши- сушени 100гр 5,49 лв.
Био стафиди 200гр Био стафиди 200гр 4,49 лв.
Био Кокосов чипс суров 200 гр Био Кокосов чипс суров 200 гр 3,99 лв.

Био Кокосови стърготини 150 гр Био Кокосови стърготини 150 гр 2,99 лв. 2,70 лв.