Количката е празна


Био ленено семе кафяво 250гр Био ленено семе кафяво 250гр 1,99 лв.
Басмати кафяв ориз 500гр Басмати кафяв ориз 500гр 4,85 лв.
ЕЛДА, БИО, 500гр ЕЛДА, БИО, 500гр 3,29 лв.

ЧЕРВЕНА ЛЕЩА, БИО, 500гр ЧЕРВЕНА ЛЕЩА, БИО, 500гр 5,79 лв. 4,99 лв.
Био царевичен грис (полента) 500гр Био царевичен грис (полента) 500гр 3,99 лв. 3,49 лв.
КОНОПЕНО СЕМЕ, БЕЛЕНО, БИО, 100гр КОНОПЕНО СЕМЕ, БЕЛЕНО, БИО, 100гр 5,19 лв. 4,99 лв.

Био булгур 500гр Био булгур 500гр 3,49 лв.
Био трицветна киноа 300гр Био трицветна киноа 300гр 6,49 лв.
Био леща- белуга, 500гр Био леща- белуга, 500гр 5,99 лв.

Био просо 250гр/500гр Био просо 250гр/500гр 1,99 лв.
Био царевични зърна за пуканки 500гр Био царевични зърна за пуканки 500гр 4,15 лв.
Био фасул червен 500гр Био фасул червен 500гр 4,69 лв.

Био кус-кус пшеничен пълнозърнест - 500гр Био кус-кус пшеничен пълнозърнест - 500гр 5,20 лв. 4,99 лв.
Био пшеничен булгур - 350гр Био пшеничен булгур - 350гр 2,45 лв.
Био царевичен грис - 500гр Био царевичен грис - 500гр 3,69 лв. 3,45 лв.

Био соя - 500гр Био соя - 500гр 3,98 лв. 3,70 лв.
Био нахут - 500гр Био нахут - 500гр 5,75 лв. 5,55 лв.
Био овес - 500гр Био овес - 500гр 3,89 лв.

Био ечемик - 500гр Био ечемик - 500гр 2,99 лв.
Био червена леща - 500гр Био червена леща - 500гр 5,99 лв. 5,69 лв.
Био кафява леща - 500гр Био кафява леща - 500гр 5,99 лв. 4,49 лв.

Био ориз басмати бял - 500гр Био ориз басмати бял - 500гр 5,75 лв. 5,15 лв.
Био ориз басмати кафяв - 500гр Био ориз басмати кафяв - 500гр 4,99 лв. 4,79 лв.
Био елда ( Гречка) - 500гр Био елда ( Гречка) - 500гр 3,65 лв.