Количката е празна


Белено конопено семе био 100гр Белено конопено семе био 100гр 3,99 лв.
Кафява леща био - насипна 100гр Кафява леща био - насипна 100гр 0,87 лв.
Насипни фурми сорт „Меджул“ 100гр Насипни фурми сорт „Меджул“ 100гр 4,96 лв. 2,99 лв.

Зелена леща био - насипна 100гр Зелена леща био - насипна 100гр 1,09 лв.
Червена леща био - 100гр Червена леща био - 100гр 1,19 лв. 0,99 лв.
Червена киноа 100гр Червена киноа 100гр 1,44 лв.

Кокосови стърготини био 100гр Кокосови стърготини био 100гр 1,50 лв. 1,35 лв.
Ръж - 100гр Ръж - 100гр 0,35 лв.
Лимец еднозърнест - 100гр Лимец еднозърнест - 100гр 0,46 лв.

Био кафяв ориз - 100гр Био кафяв ориз - 100гр 0,79 лв.
Био просо белено -100гр Био просо белено -100гр 0,55 лв. 0,45 лв.
Био елда сурова - 100гр Био елда сурова - 100гр 0,71 лв. 0,59 лв.

Био киноа бяла - 100гр Био киноа бяла - 100гр 1,59 лв. 1,40 лв.
Нахут зърна - 100гр Нахут зърна - 100гр 0,59 лв. 0,49 лв.
Био черен ориз - 100гр Био черен ориз - 100гр 2,15 лв.

Био червен ориз -100гр Био червен ориз -100гр 1,75 лв.
Червени боровинки - 100гр Червени боровинки - 100гр 2,15 лв.
Годжи бери едро - 100гр Годжи бери едро - 100гр 4,89 лв. 4,20 лв.

Смокини сушен плод - 100гр Смокини сушен плод - 100гр 2,39 лв.
Чиа - 100гр Чиа - 100гр 1,65 лв. 1,40 лв.
Кафяво ленено семе цяло - 100гр Кафяво ленено семе цяло - 100гр 0,69 лв.

Био сурово какао на прах - 100гр Био сурово какао на прах - 100гр 3,29 лв. 2,90 лв.
Био сурови какаови зърна Креоло - 100гр Био сурови какаови зърна Креоло - 100гр 4,32 лв.